En liten årskrönika av 2019 och whiskyåret som gått… ?

Min årskrönika för 2019 blir ganska kort och där jag inte tänker inte bli alltför långrandig i min egen lilla sumering av det gångna whiskyåret med totalt 78 st provsmakade whiskys och 0 st utspottade.

En hel del godsaker ifrån flera delar av världens olika hörn har det blivit men där de allra flesta har haft Islay (kanske föga förvånande) som ursprung. I årets totala lineup finns också en del whiskys ifrån våra svenska destillerier med vilket är riktigt skoj. Här inkluderas även smaknoteringar på en hel del egeninförskaffade och även tacksamt emottagna samplesprover…

Dramming! :)

Ett stort tack till Dig och alla Er blogbesökare som varit här inne och kikat under året och på återseende!
…och självklart ser vi fram emot den fortsatta jakten på världens godaste whisky!! :):)? 

//Fredde 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *